Trainingen

Teambuilding – Persoonlijk leiderschap – Effectieve communicatie

Wil je met je organisatie of team een leuke en leerzame training volgen? Dan ben je bij ‘Walk With Me’ aan het goede adres. Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en teambuilding. Tijdens onze trainingen werken de coaches samen met een hond als co-trainer.

In ieder beroep waarbij samenwerken van belang is, leveren onze trainingen een uitstekende deskundigheidsuitbreiding op. Door verschillende opdrachten uit te voeren met een hond, zal je ervaren dat de hond je als het ware een spiegel voorhoudt. Een hond laat zien waar jouw talenten liggen maar ook wat jouw verbeter punten zijn. Kortom, je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag.

Een hond reageert direct op de signalen die wij mensen hem geven. Verbaal, maar vooral ook non-verbaal! Honden zijn meesters in het lezen van mensen. Door kleine veranderingen aan te brengen in je gedrag en communicatie, leer je direct wat effectief is en wat niet. Kom je over zoals je denkt dat je overkomt? Door de succes ervaringen die je zult beleven als je je gedrag aanpast in de communicatie met de hond, zal jouw zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en eigenwaarde vergroot worden. De link naar communiceren met mensen is dan zo gelegd.

Onze trainingen zijn bijzonder geschikt voor o.a. leidinggevenden, managers, medewerkers en teams die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, cultuurverandering en/of management vraagstukken.

Doordat onze trainingen telkens weer op maat gemaakt worden, kunnen wij perfect aansluiten op de behoefte van de organisatie. Zowel de duur, de locatie en inhoudt van de training wordt in overleg bepaald.

Wilt u op een effectieve en originele manier, gewoon met uw voeten in de klei, ervaren wat onze trainingen voor u kunnen betekenen?

Klik hier om je meteen aan te melden voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kennismaken?

Direct aanmelden of meer informatie en advies nodig? Als je je gegevens achterlaat nemen we z.s.m. contact met je op.

    Naam*

    Email*

    Telefoon*